Cine suntem noi?2019-02-13T16:27:56+02:00

Cine suntem noi?

Nu am știut cum să îi îmbrăcăm pe membrii familiei, fără a-i răni sau a le transforma în papagali cu haine necorespunzătoare!

Și a fost aceeași problemă în toate casele de pensionare, atât pentru noi, cât și pentru personal.

Am avut dorința de a îi îmbrăca pe cei dragi fără a le provoca durere si menținându-le demnitatea.

În practică?

Cum aveam experiență în stiluri de îmbrăcăminte sportivă, am adaptat modelele de îmbrăcăminte existente, prin combinarea lor cu concepte de îmbrăcăminte pentru părinții noștri. Personalul de asistență medicală din cadrul unității le-au găsit minunate! … și ne-a motivat să dezvoltăm ideea până acum și să perfecționăm aspectul tehnic al hainelor.

Noi (și prietenii noștri) am început să experimentăm anumite dizabilități și am găsit foarte confortabil să dezvoltăm acest concept pentru confortul nostru, fie pentru acasă, fie în activitățile noastre zilnice, atât pentru îmbrăcare/dezbracare cât și pentru a depăși micile inconveniente ale vieții.

Apropo, majoritatea modelelor de îmbrăcăminte sunt numite după cei pentru care le-am proiectat ! În principal pentru a răspunde patologiei lor, etc.

Îmbrăcămintea obișnuită din spital depersonalizează persoana.

Fiecare dintre modelele noastre a fost creat pentru oameni adevărați, pentru a le reda autonomia și demnitatea.

Dacă sunteți plasat într-o unitate medicală complet depersonalizată … în curând familia dumneavoastra nu va mai fi atrasă de dvs. În timp ce recreăm o imagine mai demnă, recreăm o legătura emoțională cu persoana!

Pentru primele mele modele am inceput de la articolele sportive. Am combinat cu linii asiatice elegante și simplificate pentru a obține confort și ușurință în îmbrăcare adaptate nevoilor fiecăruia.

Astăzi mi se pare minunat să-mi văd prietenii și bătrânii purtând modelele făcute pentru ei! Îmi dă impresia că le-am adus libertatea.

Calitatea materialului și producția noastră 100% europeană, susține spălări intensive și numeroase uscări la mașină.

Partenariat